Mobilier bucătărie

Mobilier bucătărie

Cel mai solicitat tip de mobilier, datorită varietății de configurări de spații, de nevoi, viziuni și soluții personalizate de rezolvare ale lor.  

Mobilier artistic

Mobilier artistic

Pentru cei ce-și doresc mai mult decât mobilier, avem deosebita plăcere de a le pune la dispoziție toată creativitatea și priceperea noastră.  

Mobilier neoclasic

Mobilier neoclasic

O sinteză a formelor clasice, o reinterpretare într-o manieră modernă și o repunere într-o nouă lumină a stilului elegant și a rafinamentului.  

Cameră pentru copii

Cameră pentru copii

Proiect cameră pentru copii – realizat din PAL melaminat, aluminiu client: fam. Oprean – Cluj-Napoca Vezi și alte povești de succes!

Citește mai mult

Ce spun clienții despre noi

Vrem să vă spunem MULŢUMESC prin doar cateva cuvinte: credem că în tot şi în toate e important omul şi creaţia sa, aşadar îi mulţumim omului pentru tot ceea ceea ce a creat pentru noi: un design care a răspuns cu totul dorinţei noastre - şi cum a facut-o: o calitate a lucrării ireproşabilă, cu simţ al răspunderii, cu promptitudine şi mai ales cu multă căldură şi naturaleţe. Mulţumim şi vă dorim să aveţi proiecte indrăzneţe pe care să le onoraţi cu succes!

Liana şi Mihai Oprean

Cateva din proiectele noastre

După cum puteţi vedea în secţiunea PORTFOLIU, avem o ofertă bogată constând în designul, execuţia şi montarea în interioarele de destinaţie a unor piese sau seturi complete de mobilier unicat pentru reşedinţe private dar şi pentru sedii de firmă.

Birou Boda
Bucatarie – Domenti
Bucatarie Lavinia