Am înfiinţat Fortuna Design în Cluj-Napoca în toamna anului 2007, pentru a-mi putea pune în practică propriile idei despre creaţia de design şi producerea, unicat sau în serie, a rezultatelor acestei creaţii.
Consideraţia faţă de client, perseverenţa în găsirea soluţiei optime la problema prezentată de acesta, preocuparea continuă pentru calitatea execuţiei proiectului sunt doar câteva din principiile pe care ne bazăm activitatea şi care mă fac să cred că avem un cuvânt de spus în designul de mobilier şi interior.

Deşi „tânără”, firma nu e nici pe departe lipsită de experienţă: în ce mă priveşte, înfiinţarea ei a fost pasul următor necesar după 14 ani de practică în designul de mobilier şi de interior în câteva firme de specialitate din ţară şi din străinătate. Ceilalţi membri ai echipei, au şi ei la rândul lor o experienţă profesională solidă în execuţia de mobilier de înaltă calitate.
Pe această bază am reuşit într-un timp record să deschidem un atelier de lucru, să-l dotăm cu utilajele şi uneltele necesare şi să ducem la bun sfârşit un număr consistent de lucrări, de la piese separate de mobilier la proiecte complete de amenajare de interior.

Fortuna Grigore
Designer